E-Öğrenme Platformu

Sparkassenstiftung Türkiye olarak finansal okuryazarlık ve iş becerilerini geliştirmek isteyen potansiyel ve mevcut girişimciler için hazırladığımız E-Öğrenme Platformu’muz yayında.

Sparkassenstiftung Türkiye’nin E-Öğrenme platformu, kullanıcılarına 7 farklı alanda eğitim imkânı sunacak. Aktif olarak kullanımda olan E-Ticaret ve Kültürel Duyarlılık eğitimlerinden sonra sırasıyla İstihdam Edilebilirlik, Temel Finansal Okuryazarlık, İş Planı Geliştirme, Pazarlama & Markalaşma ve Ağ Kurma eğitimleri, platform kullanıcılarının erişimine açılıyor olacak.

Konu anlatımlı videolar, alıştırmalar ve ek kaynaklardan oluşan eğitim bölümlerine, kullanıcılar kendi zaman planlamalarına göre, günün istedikleri saatinde erişebiliyor olacak.

Kullanıcılar, aşağıda bulunan bağlantıdan eğitim portalına kayıtlarını tamamladıktan sonra, ana sayfada bulunan E-Öğrenme Platformu’na girerek, eğitim modüllerine ait tüm bölümleri tamamladıktan sonra katılım sertifikalarını almaya hak kazanabilirler.

Kayıt ol